Asien,  Koh Samui,  Thailand

Vilde og skøre Chaweng, Koh Samui

I går besøgte vi området Chaweng på Koh Samui.

Chaweng er en vild kontrast til vores fredelige område ved Mae Nam. Her finder du Shoppingcenter, mad- og turistmarked, samt travle gader fyldt med restauranter, butikker og massageboder.

Stemningsmæssigt blev vi taget tilbage til Bangkoks pulserende leben, mens vi målrettet gik efter den restaurant Mikkel havde fundet på TripAdvisor; The Library.

The Library ligger få 100 meter væk fra shoppingcenteret, men klods op af en livlig gade. Vi satte os i deres tapasbar, med udsigt til det travle køkken.

Vi bestilte 8 små thai-tapas retter, lækre og smagfulde, samt vin og vand. Priserne her var rimelige (100 thai Baht pr. Lille tapasret), men vi er stadig overraskede over hvor meget priserne har ændret sig til det dyrere, siden Lill var her sidst i 2012.

Det begyndte at øsregne midt i maden, men det er jo sådan i Thailand, at regnen er voldsom, men hurtigt overstået. Vi gik derfor tørskoede gennem virvaret hen til shoppingcenteret og kiggede butikker, inden vores shuttlebus fra The Coast hentede os kl. 22.00.

Vi kan anbefale Chaweng på Koh Samui hvis du:

  1. Elsker markeder og et pulserende thai-liv
  2. Der skal ske noget på din ferie
  3. Elsker shopping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *